VERENIGING TOELEVERANCIERS METALEN DAK- EN GEVELMATERIALEN

Dumebo DWS - Montage

Dumebo DWS is de brancheorganisatie van specialistische aannemers van metalen gevels en daken.

Samen met MDG beheert zij de Kwaliteitsrichtlijn Metalen Gevels en Daken. Dumebo DWS heeft een keurmerk en de leden laten projecten op basis van de richtlijn door onafhankelijke inspectiebureaus inspecteren. Informatie hierover vindt u op de website www.keurmerkmetaalbouw.nl Voor de montage geldt deel I van de richtlijn.

Tel. 030 6053344, fax: 030 6053208, e-mail: secretariaat@dumebo-dws.nl, web:www.dumebo-dws.nl

MDG - Materialen

MDG is de brancheorganisatie van toeleveranciers van  materialen voor metalen gevels en daken.


Deze rubriek is onderverdeeld in:

gevel- en dakmaterialen,  - isolatie - bevestigingsmaterialen - overige leveranciers

Tel. 030 6053344, fax: 030 6053208, e-mail: info@vermdg.nl, web: www.vermdg.nl

FALK Bouwsystemen is een jong en dynamisch bedrijf gevestigd in Ede in het hart van Nederland. In onze panelenfabriek in Ede ontwikkelen en produceren wij Nederlandse panelen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van jarenlange ervaring, kennis en praktische ideeën uit de wereld van metalen- dak en gevelbeplating. Samen met gerenommeerde toeleveranciers werken we aan mooie en functionele producten met een lange levensduur. Door samenstelling van een compleet pakket hulpstukken en afwerkingsmaterialen vormt onze beplating een compleet bouwsysteem. Uitgangspunten zijn duurzame en doordachte toepassingen. Het milieu en welzijn voor mens (en dier) staan hierbij voorop. Web: http://search.bestekservices.nl/fab.asp?fabcode=FAL014

Saint-Gobain Bestekservice

Via de bestekservice van Isover krijgt u snel toegang tot bestekteksten van de Isover isolatieproducten. U kunt de bestekteksten zoeken op productnaam of direct naar het bestektekstenprogramma gaan.

Zoeken op product

Ga direct naar de Bestekservice

Kalzip is met al meer dan 80 miljoen gemonteerde m2 wereldwijd marktleider op het gebied van aluminium felsdaken en gevelsystemen. Naast de bekende felsdaken levert Kalzip ook de Kalbau aluminium golf- en trapeziumprofielen, Falzinc; aluminium met het uiterlijk van zink, en het innovatieve Kalzip FC; fix click gevelsysteem. Ontdek de innovatieve en creatieve mogelijkheden van Kalzip aluminium daken en gevels en laat u inspireren door de veelzijdigheid, duurzaamheid en ervaring.

Nautracom B.V. is sinds 1981 actief als importeur van staal- en aluminiumbeplating. Mede hierdoor kunnen wij bogen op een jarenlange ervaring in het leveren van beplating.  Ervaring die u als klant ten goede kan komen.

Nautracom B.V. heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dit streven naar kwalitatief betere producten komt onder andere naar voren in de keuze van het basismateriaal, de coating en bepaalde minimumdiktes om een goed product te kunnen leveren.

Web: http://www.nautracom.com/stabu_aluminium_dak_wandplaten.htm

http://www.nautracom.com/stabu_dakpanplaten_bestektekst.htm

Gevel en dakmaterialen:  SAB-profiel levert een compleet pakket metalen dak- en gevelsystemen. Met het uitgebreide assortiment sandwichpanelen, profielplaten, binnendozen, gordingen en zetwerk beschikt u over pasklare oplossingen voor de bouw van moderne en hoogwaardige industriële gebouwen, sportcomplexen, kantoren en woningen. Dankzij de beschikbaarheid van diverse materialen, incombinatie met het grootste pakket coatings en kleuren, kunt u eindeloos variëren en geeft u elk gebouw een geheel eigen karakter. SAB-profiel is onderdeel van Tata Steel. www.sab-profiel.nl/Bestekteksten

Tel. 030 6879700, fax: 030 6887634, e-mail: info@sab-profiel.nl, web: www.sab-profiel.nl

SCH Holland b.v. is sinds 1976 gevestigd in Nijkerk als fabrikant van profielplaten voor dak en gevel. Wij werken volgens een integrale methode en stellen u met onze “Ontwerpdesk” graag in staat om  uw ideeën te vertalen naar een maakbaar en innovatief programma van eisen. 
Op onze website treft u een totaaloverzicht van architectonische dak en gevelproducten met, per paneel- of profieltype, alle bestekteksten, producteigenschappen, principedetails en kleurmogelijkheden op een rijtje.  Daarbij kunt u onze gevelsystemen selecteren en vergelijken om tot het meest aansprekende uitgangspunt voor uw gebouwontwerp te komen.

Tel: 033 2453874, fax: 033 2457704, e-mail: SCH@HollandGroep.nl, web: www.HollandGroep.nl

Ontwerpdesk: http://www.hollandgroep.nl/ontwerpdetails-informatie-inspiratie/principedetails-dak-en-gevelbeplating/

VMZINC is het referentiemerk voor dak- en gevelsystemen en goten in zink. VMZINC past bij elk bouwproject. Zink laat zich immers eenvoudig en creatief verwerken, het plooit zich naar elke bouwstijl en is verkrijgbaar in 6 natuurlijke tinten. VMZINC biedt uitzonderlijke voordelen zoals een onderhoudsvrij karakter, een lange levensduur, en een ultieme bescherming van de woning tegen wind en regen. VMZINC is combineerbaar met alle isolaties en is ongevoelig voor UV-stralen. U kan tijdens alle stappen van uw ontwerpproces rekenen op VMZINC.

Web: www.vmzinc.nl   Telefoon Noord-Nederland: 0651 048749, telefoon Zuid-Nederland: 0653 810569,

e-mail: vmzinc.benelux@umicore.com, bestekteksten: http://www.vmzinc.nl/new/html/bestek.htm

technische tekeningen: http://www.vmzinc.nl/new/draw/html/technical_drawings.php

Werkcon in Lelystad, al meer dan 35 jaar een vertrouwd adres voor plankprofielen, puntprofielen en potdeksel profielen. Door middel van zelf ontwikkelde machines hebben al onze producten een constante hoge kwaliteit. Al onze enthousiaste medewerkers staan voor u klaar om uw bestelling binnen de afgesproken levertijd te produceren. Een uniek logistiek systeem zorgt er eventueel voor dat uw producten probleemloos op de bouwplaats worden afgeleverd.

Tel: 032 0254300, fax: 0320251755, e-mail: info@werkcon.nl, web: www.werkcon.nl

Dumobo-DWS - MDG - ArcelorMittal - Falk bouwsystemen - Kalzip - Nautracom - SAB-profiel - SCH - VMZinc - Werkcon

Bestekservice


Op deze pagina vindt u de bestekteksten die gelden voor levering van materialen voor- en montage van metalen gevels en daken en geeft u rechtstreeks toegang tot de website van uw keuze.

Naar boven

Naar boven

Naar boven